Кажи ми!
- Сам ли си?... кажи ми!
Сам ли си
в тъмното сега
с твоята разбита мечта?
- Сам ли си?... кажи ми...
и с думите макар изказани
- рани ме!
С въздишките си безгласни
целуни ме...
- Сам ли си?... кажи ми!
Сам ли си след любовта
на малката протегната ръка?
След нея, ти знай,
ще си сам дори и във смъртта.
© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados