21 feb 2010, 21:34

Кажи ми го... 

  Poesía » Otra
655 0 4

Кажи ми го! Кажи ми го на глас -

не притискай в себе си това тръпчиво чувство,

със позабравения вкус и на лимон, и шоколад.

Извикай го силно! Дори и другите да чуят...

 

Кажи ми го! Кажи ми го на глас –

не крий във себе си тъй дълго чаканата дума.

(Аз съм пас!)

Не си крадец на чувства, но уви...

Извикай силно, че дори и аз

в съня си пак да се събудя.

 

 

Кажи ми го! Кажи ми го сега,

че после може да е... друго (друга).

Извикай силно, че дори така

светът около нас да се разбуни...

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??