Със хиляда и сто катинара
ме заключи, Сърце.
Пред вратата ти Ангел стои.
Отвори му да влезе!
Какво?
-Този „Ангел” дали е Ангел?!?
Колко още живота ми трябват,
за да ме отключиш?
30.11.2014 г.,
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados
Харесах тази твоя оригинална миниатюра, Латинка!
Поздрав и лек ден!