7 jun 2013, 19:03

Как 

  Poesía » De amor
737 0 0



Как обичам във очите ти да гледам,

и да виждам вътре силния ти дух

и как с усмивка всичко покоряваш,

и как не искам до мен да има друг!


Как със поглед само ме разтапяш

и как искам винаги да си до мен,

ОБИЧАМ ТЕ и искам да ти кажа,

че ти всичко си за мен!

 

Назад не искам да се връщам,

назад, когато ти не бе до мен,

тогава даже не помислях,

че там някъде има някой като мен!


Не искам ти да се съмняваш,

а знай, че искам те до мен,

и знай че в сърцето ми

за дълго ти си настанен!

 

 

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??