7 jun 2007, 9:07

Как Бръмбарчето преброи краката на Стоножката 

  Poesía
958 0 12
Десет крака са във мрака,
десет са на светлина,
десет за да стигнат чакат,
десет спират пък сега.
Десетте не знаят още,
че ще тръгнат всеки миг.
Други десет тук не могат
да прескочат пъна крив.
Има още три по десет,
десет дето още спят.
Въобще не й е лесно.
Как ги кара да вървят?
Вечер как ли си ги мие?
колко време ги суши?
Тя с хавлия ли ги трие?
И дали си ги брои???

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??