* * *
На Д.
Как чакам този телефонен звън...
Поне за миг
да ме докоснеш...
Къде си...?
Стъмва се навън.
Увисват моите въпроси.
Защо се губят!?
И къде?
Не знам достигат ли те в мрака...
И ти усещаш ли оттам -
колко
те очаквам...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
хареса ми...!