Всички ще губим, ще изчезнем,
в душата все боязън, все страх,
време е вече на земята да слезем -
ще се превърнем всички в прах.
Искам да избягам, неизбежното да спра,
но такива са, уви, биологичните закони,
няма нищо, на което тогава аз да се опра,
сълза от болката по лицето ми се рони...
© Георги Todos los derechos reservados