Искаш ли сега, да ти разкажа
Една история, една тъга?
Тъга, в която участва любовта.
И знам, че сега ще кажеж ”Не!”,
Но аз ще продължа да си говоря сама.
Тази история, завършва с лъжа,
Лъжа, която убива любовта.
Но стига съм говорила за това,
А нека започна да описвам своята тъга.
Какво бях аз?... Едно момиче,
Родено да не лази, а само да мрази.
Но дойде ти - момче, вярващо в любовта
И преобърна за една минута
Живота ми, пълен със самота.
Позволих ти да превземеш ума ми
И със своите целувки да спираш дъха ми.
Позволих ти със сърцето ми да поиграеш,
Но не и в лъжите си да го омотаеш.
Позволих ти да бъда плюшена играчка
Но не вярвах, че ще стане плачка.
А сега?... Сега ти просто си отиде
Скри се в нощта и не се обърна назад,
ПРОСТО ЗАГЪРБИ ЛЮБОВТА!!!
Нима толкова бързо забрави за нас,
Нима аз бях... просто... една глупачка
Повярвала в твоята лъжа,
Която не спира да те обича дори и СЕГА???!!!
© Ангелски Греховна Todos los derechos reservados