Как да забравя?
Ти изпълваш пространството около мен.
Закриваш слънцето, когато иска да ме изпепели.
И светиш ми, когато то се скрие.
Смехът ти е храна за душата ми.
Ръцете ти
- те подмладяват лицето ми.Устните ти ме опияняват.
А, очите ти! В тях се оглежда щастието ми.
Как да забравя, любов моя?
Щастието не търси забрава.
© Калин Кермов Todos los derechos reservados