25 oct 2008, 10:29

Как искам... 

  Poesía » De amor
805 0 5

как искам да пиша...
но без да дишам
отрови...

 

и искам да виждам...
но без да слушам
звъна на окови...

 

и искам да обичам...
но без да ме мразят
очите твои...

 

28.09.2008 

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??