Как искам да порасна и да мога
света около мен да променя,
да изгоря човешката тревога
и злобата без край да залича.
Как искам да порасна и да мога
доброто да посея по света
и да изкореня навред залога
на дяволската тягостна душа.
Как искам да порасна и да мога
да съхраня детинските мечти,
защото те са тайнството на Бога
и някой трябва да ги задържи.
© The Notorious Todos los derechos reservados