Как искам!
Как искам да погледна във очите ти,
с ръка лицето да погаля
и нежно да се притая във скута ти,
безсилна вече да мечтая!
Как искам да усетя топлината ти,
на твоите гърди глава да сгуша
и нищо друго да не искам,
освен сърцето ти да слушам!
Как искам парещо да ме целуваш,
а аз унесено за всичко да забравя,
единствено да знам, че съществуваш
и сълзите в очите да дълбаят!
Как искам с тебе да се слея
и нищо да не може да ни раздели,
аз вените си в твойте вени да излея
и моят огън в теб да заболи!
© Албена Todos los derechos reservados
а аз унесено за всичко да забравя,
единствено да знам, че съществуваш
и сълзите в очите да дълбаят!
Красиво! Поздрави