13 oct 2005, 9:43

Как искам... 

  Poesía
1285 0 6
Как искам ти да си картина -завършена и живописна. Във флирт готова да рискуваш
със мен-бленуващ да те има. Ще бъда твоят Поглед Първи -попил релефа на
платното. Девствеността ти ще отнема проникващо…дълбоко…плахо. Как искам ти да
си…картина -с години в прах и… захабена. Като Вселена необятна… с последен
поглед да...погаля!

© Евгени Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??