11 may 2010, 11:49

Как леко се поклаща днес морето... 

  Poesía
585 0 1

Как леко се поклаща днес морето

и гали ми със нежен бриз сърцето...

Събужда спомени от минали години -

поизбледнели с времето картини...

копнежи по красиви чувства...

                                                       Но уви,

отминалите дни не ще да възкреси!

 

Как леко се поклаща днес морето

и пали ми желания в сърцето...

Отново да се потопя в покоя

на кротката вода...

                                  Или да се слея със прибоя,

бушуващ както мислите във мен -

разпенващи емоции, държащи в плен...

 

Как леко се поклаща днес морето...

 

© Христина Мандаджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??