Как не искам да си само мечта
Любовно пиянство сподиря душата ми бяла,
копнение лудо изпълва до края деня
и търся аз сбъдване нежно до тебе,
твоя поглед да срещна, в теб ръка да сплета.
В живота да дишам кат спътница твоя,
до теб да живея, да блестя, да горя,
дъха ти да сещам как слива се с моя,
безумие мое, как не искам да си само мечта.
© Мартина Todos los derechos reservados