26 ene 2007, 17:21

Как нежен стих да сътворя? 

  Poesía
750 0 10
Как нежен стих да сътворя?
Песимистка или черногледа аз не съм!
Нима виновна съм - такава е моята съдба:
три дни щастлива, пет дни - отчаяна и сама!

Как ли да го обясня?
То е същото като в природата -
пороен дъжд вали, Слънце изгрява след това,
но все за кратко, за минутки само са и двете...

Явно има такива явления и в любовтта...
Явно и тя се мени... Както сезоните?
Както нощта и деня.
Но може би и нея я боли, когато страдаме аз и ти?
26.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??