Хванали епиграма
още по пижама.
Писана - недописана,
четена - недочетена.
Вълци-политици я надушили.
Критици - продажници я изтърбушили.
Да се чуе, да се знае :
свободно е словото,
но не откритото - голото!
Хайде драскачи, пишете!
Но първо с нас
часовника си сверете!
Думи като:
корупция,
некадърник,
продажник,
мръсник,
да не се употребяват
в един текст с думата политик!
И още да знаете -
разрешено ви е
да ни величаете!
© DEА
15 октомври 2019
© Димитър Антонов Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »