Как се рисува самота?
Мълчи ми се
не искам
да говоря
обречени
са думите
сега....
Ще пиша
може и да се
повторя
не е безкрайна
мисълта....
Не,по-добре е
да рисувам...
Как се рисува
самота?
О,сетих се,
в боята
ще сложа
мъничка сълза...
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados