Как започна всичко?...
...-Тя ме чакаше в къщи!...
Отговаряш и виждам в усмивката ти надежда,
не мълва,...желание сякаш…
от щастие да крещиш без да се оглеждаш!...
Когато някой те попита,
как започна всичко..този наш копнеж
да докосваме върховете на пръстите си
и да се взираме един във друг без страх…
без да търсим нищо,а откриващи целия свят…
потънал в изгрева,блестящ в косите
на започващото светло лято..
За теб и мен нов живот,от който ще отпиваме
и ще вземем всичко което ни се дава…
Без да бързаме…
и без да спираме…,
защото миналото в онзи миг назад остана!
Сега едно желание изгаря ни..
Да бъдем още малко двама-
До утрешния ден,до следващия… До края!
А като се замисля…
Да аз бях там и чаках точно теб…
но още не го знаех!
7.06.06г.
© Рени Радева Todos los derechos reservados