Нощта угасва и тъмно е й в моето сърце,
при мене те повиках сълзите ми да събереш,
а те горчиви са от чакане и падат във прахта,
безбройни са,
но не, не са лъжа.
Леглото ми е празно от измама,
сърцето търси пак подслон,
но едва ли ще обикне пак
както някога преди...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
с обич, Валентина.