20 may 2007, 1:05

Както ти 

  Poesía
531 0 6
 Ха ха ха
 Дали ме боли?
 ще питам моята душа.
 Уви,
 отговори с мълчание.
 Както ти.
 
 Ха ха ха
 Дали напразно тупти?
 Ще питам моето сърце.
 Уви,
 отговори с болка.
 Както ти.
 
 Ха ха ха
 Дали истина беше това?
 Ще питам моята съдба.
 Уви,
 явно било е илюзия в нощта...
 Както ти.

 17.05.2007   11:13



П.С: и нека това е последното слово
         преди сърцето ми да е за живот готово

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??