26 ago 2005, 16:12

Каква е твоята лъжа? 

  Poesía
1122 0 0
Топли устни,дъх на мечо -
умовете си играят,къде е твоят дечо?
А играта ни заслепява - харесва ти така.

Очакваш да плениш дете.
Мислиш си, че съм невинен, не с диво сърце,
вземи ме и виж колко съм порочен!

Всичко което знам...
малко е,не стига.
тази сладка болка, причинявам си я сам!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??