Каква ти е цената, Щастие?
Терзаят ли те моите деяния...
и колко още трябва да платя
в безмилостни, сурови изпитания?
Навярно малко са пролетите сълзи,
тъгата, часовете самосъжаление
и болката от съкрушените мечти...
Аз чакам те... и търся в теб спасение!
Все още се надявам, че ще дойдеш.
Не зная как... и със кого не зная също.
Вземи ме! Приласкай ме в твоя свят!
Лице от мене хладно не отвръщай!
Къде си, Щастие? И колко ти дължа,
за да се случиш в мойте делници...
По дирите ти цял живот вървя
и боря се със вятърните мелници...
Навярно съм те срещала преди.
Навярно още в себе си те нося,
но реалността духа гнети
и днес не помня аз, какво си ...
© Арина Todos los derechos reservados
Прегръщам те и те поздравявам за красивата поезия!