Бъди букет, уханен цвят,
река от страсти и магия.
И устните ти да са цвят,
от който аз да се опия.
Бъди ти огън и вода,
живей с малките искрици,
и с тази жива топлина,
що виждам в твоите зеници.
Бъди съблазън и мечта,
бъди ти мойто вдъхновение,
и в твоя поглед да чета
и страст, и нежност, и доверие.
Бъди каквато искаш ти,
желаеш ли ме, ще ме имаш,
макар за кратко, но нали
ти вечно ще ме преоткриваш.
© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados
Букет от дъхави емоции, преливаша в различни нюанси от вдъхновение и смисъл! Палитра от многоцветност ! Умираща и раждаща!
Приливи и отливи на душата , бликаща като извор с жива вода. Застинал вулкан от нежност и ураганен вятър ! Поздрав!