Какво, ако кажа, че те обичам?
Нима има смисъл повече да отричам?
Какво, ако животът продължава?
Какво, ако едничка самотата с мен остава?
Какво, ако от щастието бягам?
Какво, ако времето за мен отлагам?
Какво, ако на тъга се обричам?
И... все пак... винаги ще те обичам...
© Иви Todos los derechos reservados