27 jul 2011, 13:07

Какво е истинска любов 

  Poesía » De amor
1323 0 1

Истинската Любов е, когато имаш небето,
а искаш само една звезда.
Когато имаш морето,
а искаш само капка вода.
Когато имаш огъня,
а искаш една малка искрица.
Когато имаш полето,
а искаш само едно цвете.
Когато имаш гората,
а искаш да минеш само по една пътека.
Когато имаш деня,
а чакаш слънцето, което
ще изгрее само за теб.
Когато имаш нощта,
а чакаш залеза, който
ще погали само теб.
Когато имаш целия свят,
а искаш само един човек
и когато го погледнеш,
в очите му да виждаш
този целия свят.

© Живка Паскалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??