Коледа отново е на прага,
чакаме звездата да изгрее.
Вярвайте - Бог винаги помага
и изпраща ни сина лелеян .
Той да ни нахрани с хляб и риба,
да посее Любовта в сърцата
на бедняци в сламена колиба,
на отритнати и на богати.
Всеки има нужда от подкрепа,
всеки търси обич и надежда.
Колко хора бродят като слепи
и открили вярата, проглеждат.
Бог е Пътят – пътят на доброто.
Тръгнеш ли по него, си намерил
тайнството и смисъла в живота.
Вярата и Любовта са смели!
Коледа е светлина в душите.
Коледа е нашето спасение.
Коледа желания разплита.
Коледа! Магия и прозрение!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados