Обичам те!
Най-лесно е да се напише
и без дори да се въздиша.
Обичам те!
Това е лесно да се каже,
но трябва и да се докаже.
Обичай ме!
Ти можеш само да го искаш
и палците си да ги стискаш.
Обичаме се!
И не само да се казва,
но трябва и да се доказва
със думи, жестове и зов.
Това е истинска любов!
Обичайте се!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Илко!
За аплодисментите!Ценя мнението ви!
Поздрави от мен и леки събота и неделя!