Какво е любовта?
Тя е може би жадувана реалност,
да, лишена от баналност,
с очарователна фаталност,
при истинската трябва да липсва всякаква маргиналност,
тя е лирично съзерцаване на любимия,
който романтичната призма показва като неотразимия,
парад на целувките,
кулминация на милувките,
звезден танц на близостта,
сливане със сексуалността...!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados