Какво е любовта?
Сливане на две тела.
Две души.
Две сърца.
Биещи в ритъма на музика.
Какво е любовта?
Луда страст до сутринта.
Нежна ласка.
Топлина.
Потапяне във Вечността.
Какво е любовта?
Отдавна чакана мечта.
Нежна дума.
Светлина.
Слънчев лъч от първата зора.
© Антония Todos los derechos reservados
Красиво е! Поздрави!