Какво е любовта? Двете ти ръце...
които ме прегръщат...
Зелените очи на твоето лице,
които са способни и от онзи свят да връщат!
Какво е любовта? Две думи нежни...
Които казва твоя глас...
Усмивките, повдигащи бузките ти белоснежни,
които мога да гледам във захлас...
Какво е любовта? Това си ти!
Момиче за което давам всичко!
Момиче което сбъдва моите мечти!
И за което тупти сърцето ми едничко!
© Мирослав Драгоев Todos los derechos reservados