Какво е Любовта,
често все се питам?!
Дали е онзи, нежен зов
от думите ни споделени,
когато тъжни сме
или сме наранени?
Дали е огънят запален
и горещият пожар,
разгарян вечер под юргана -
но това навярно пък,
е само Страст?!
А дали не е,
прегръдка от детето,
когато мислим си,
че може би греши,
но като родители
не сме го натъжили,
а сме му дали тласък да лети?!
Какво е Любовта,
често все се питам!?
И откривам, че това е топлина,
която бавно ме залива,
щом до мене са
любимите ми същества!
© Албена Радина Todos los derechos reservados