Какво е щастие ли? То е самолет.
То може като птица да лети.
Вече имам в джоба си билет
с печат надежда, с подпис от мечти.
Ще полетя към моята страна,
сърцето своя пулс ще ускори.
Три часа ще се рея над света,
а после щастието ще ме сполети.
Щом стъпя върху родната земя,
в очите ще е блясък от звездите,
душата ми ще има две крила,
блажена радост ще са ми сълзите.
Последни часове, жадуван миг.
Пореден път, а първи сякаш е.
Багажа още вчера подредих.
Трептят нозете ми като криле.
Като магнит ме тегли у дома.
Не вярвам тази вечер да заспя.
Щастието има си цена.
Каквато и да е - ще я платя.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados
Именно, защото е безценно...
Хареса ми!