"КАКВО НАПРАВИ С МЕН?"
Какво направи с мен - така и не разбрах,
накара ме да вярвам в чудеса,
забравих с тебе що е страх,
ти всичко си за мене на Света!
Какво направи с мен - така да те желая,
да съм готов за всякакви игри,
със теб усетих как е в Рая,
ти върна ми заспалите мечти!
Какво направи с мен - повярвах ти на всяка дума,
дори за края на Света да тръгнеш,
аз идвам с теб като безумен,
защото всичко в мене тръпне!
Какво направи с мен... в леглото стана чудо,
аз мъж отново се почувствах,
започнах да те любя лудо,
и никога не се насищах!
Какво направи с мен - омая ме с магия сладка,
така не съм обичал досега
и няма срещите ни, сладко-кратки,
да ме откажат от това!
© Васил Гурбачов Todos los derechos reservados