КАКВО ОТ ТУЙ
Какво от туй, че много са годините,
те са само дати в календара
неподвластна е душата на доктрините
за възраст и за давност пред олтара.
Младей, душа, и мит бъди
в живота си безкраен спринт,
за щастие или беди
избирай своя лабиринт.
На любов отдадена и вярна,
по-мъдра с вечната си дързост
за младост винаги си мяра -
митовете нямат възраст.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados
Поздрав, Джуди!