Какво прекрасно място! Раят!
Тя пее, всички и пригласят.
Уютно е, добре я хранят -
душата и се разсъблича,
приятно топла е водата -
бълбука, капчиците тичат.
И в нея всичко се разтапя
от удоволствие потича.
Така сред ласки и похвали
блажено се сваряват жаби.
© любимка Todos los derechos reservados