Какво се случва, когато няма правилно и грешно?
Животът ти е стая, пълна със въпроси.
Едно решение - и правилно, и грешно -
стига за да разбереш съдбата си.
Какво се случва, когато слънцето залязва бързо
и ти се струва, че никога не ще изгрее пак,
когато въздухът не може да се диша
и животът ти е като на глупак?
Имаш всичко, но нямаш нещо -
струва ли си да живееш?
Едно решение - и правилно, и грешно -
ти стига вечно да живееш.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados