10 oct 2010, 17:39

Какво си? 

  Poesía » De amor
875 0 4

Съдба ли си, роман ли си?
Или пък кратък разказ,
написан на коляно.
Дали завършва с "край",
или пък със "начало"?
Къде ще ни запрати
този път "Творецът"?
Какъв е тука смисълът
на всеки миг -  любов?
На тези малки вечности,
раздиращи душата.
И колко болка, радост
още можем да поемем.
Това ще ни покаже
не времето, а... "Той"!

© Оксана Молер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??