Животът все ме разплаква,
аз пък му се смея.
Свирепо ме гледа вещица -
майната ù и на нея!
Аз съм нещо
като възкръснала кранта,
като след ремонт -
таратайката.
Превалихме пътя по стръмното.
Кураж му е майката!
© Кети Рашева Todos los derechos reservados