Какво сте сънували вчера?
Мравки потъващи в ягодово брашно,
силно замислени в себе си?
Момичета, голи, целуващи утрото
на моята страст?
Паяк ранен от банда невестулки,
решени да заобичат насила тревогите си?
Тъжно събуждане на сляп човек,
който някога е обичал картините си?
Лилаво, розово, червено,
синьо, зелено, жълто
Избери си ги и ще се почувстваш по-добре
-Може би ще се почувствам…
политнал.
-Kak?
-Политнал !
-Не те чувам.
Не те искам !
Дори голият охлюв се чувства...
Засрамен...
Понякога...
не обича загатките
знам , че ги смята за досадни,
но не винаги има избор
Всъщност, не ме интересува този охлюв
Нима живея с охлюви?!
Знам , че детето ни беше охлюв,
но какво от това...
не съм го виждал от месец и единайсет дни
Тъжно,
но трябваше да го приема
Хайде всички да плачем !
Така ми се плаче, но не за него
За него не ми пука
Нека съдбата избира.
Тя все има претенции
А аз дори не сънувам
Просто си измислям оправдания
И разсеяността ми пречи дори да спя
Толкова глупост никога не е съществувала...
в ябълките ми
Приятен сън, любима !
Бих се родил отново, но няма въздух
за моите дробове
И любов не остана за мен...
Шепа смачкани ягоди
цял живот ще се присмиват
върху тялото на слепеца
Сънувай чудесата си !
Сънувай през октомври !
© Ангел Todos los derechos reservados
Поздрав!