Какво съм аз без Теб сега?
Един нежен, повяхнал цвят...
Едно ридаещо сърце...
Една очакваща сълза...
Един недосънуван сън...
Едно недоизказано признание...
Една устремена мислено вълна...
Моята Любов към Теб - това съм аз сега...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados
много нежност и красота...
с много обич за теб, Виолет.