Скъпи, аз съм страшно търпелива,
но ти казвам - много прекали!
Вече ревността не ме разсмива
и отвътре взе да ми кипи!
Искаш да ме хванеш май натясно -
часовете ми навън броиш!
Знаеш ли, изнервяш ме ужасно
през минута-две да ми звъниш!
Друг характер връзката добива...
Мислиш, че ще трая?! Докога?!
Чудя се, дали ще ти отиват
чифт големи, хубави рога?!
© Мариела Челебиева Todos los derechos reservados