Калчо пакости не прави,
много е добричък.
Сбърка ли, ще се поправи
на часа самичък.
Вече не закача Мими,
но опръска Тина
със компота от малини
в детската градина.
Този малък сладуранчо
Данчето одраска,
на шега ухапа Панчо –
нищо го не стряска.
Калчо палаво дете е,
всеки го признава,
но когато се засмее,
слънчице изгрява!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados
И това може да се случи. Щом има играчка, има и плачка! Но така растат палавниците.По- важното е да разберат какво може и какво не може, кое е правилно и кое– не! Поздрави!