25 oct 2011, 16:29

Календар 

  Poesía » Otra
388 0 0

Днес е празник.
Значи да не те чакам.
Аз съм жена само за делниците.
Днес е празник.
Значи си някъде.
Там е работата, че и в делниците не си със мене.

Не че искам
ти да ме зазюмбюлиш.
Не настоявам картичка да ми пратиш.
Аз съм нещо
като фикуса в джунглата -
със тропически дъждове ми измиваш листата.

Днес самотно
ще си изкарам празника,
проверявайки в сайта дали някой не ми е писал.
Днес си някъде -
я с приятелка, я с приятел,
тъй че да споря със календара не виждам смисъл.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??