Тя - Той, Той -Тя,
горе-долу, долу-горе,
краката - свещ – Тя - Тя,
Той - С глава – Без глава.
Отпред-отзад, отзад-отпред,
страничната е уиски с лед,
допуска се антракт с цигара,
от Кама Сутрин - Вечер става.
© Ивон Todos los derechos reservados