27 ene 2008, 18:26

Капан 

  Poesía » Otra
672 0 15

Защото бях лакома

и повярвах в сиренцето

на неговите обещания,

вратичката -лъжа хлопна

и аз попаднах в капана...

 

© Емилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??