12 oct 2010, 16:00

Капчица 

  Poesía
805 0 16



роза

едва напъпила

а с листчетата си

капчица прегърнала

не ги разтваря

не иска да я пусне

 

късна есен е

нощният студ

ще превърне капчицата

в лед

и кристалчето

розата ще изгори

 

розова пъпка

до сърцето си притиснала

сълза

 

твоята

 

 

 


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??