Капчица любов.
Усмивка, поглед, усещане за топлина - потъвам бавно в бленуван сън.
Докосване, сладък полъх, светлина - искри от нежни капчици роса.
Животворна глътка - отпивам бавно, мигът да спре копнея...
И нека ме залее цяла, опияняващата нейна сладост.
Очи притварям, ръце протягам да я взема - безценна, чиста капчица живот.
След нея, зная, ще потъна в мрак и пак ще е студено, когато се превръща в малко стъкълце.
И част от мен със нея ще изчезне безвъзвратно, но нищо - сега нали е топло и красиво..
Не се страхувам да те жадувам, моя малка капчица любов.
© Албена Стоянова Todos los derechos reservados
Поздрав!