5 feb 2008, 9:15

Капе смърт по прозорците 

  Poesía
484 0 2


И капе смърт по прозорците,
зловещ е всеки ъгъл.
На гости на пророците,
един пророк за обич ме е лъгал.

Празната ми къща - 
от студ, демонът е премалял,
дъхът ми леден единствен ме прегръща,
споменът едничък тук е оцелял...

Душата ми във огъня се задушава,
цветята ми увехнаха без дъжд,
димът сърцето завладява,
една прегръдка - поне веднъж...

.

© Свобода Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??