Нещо силно капе
влива се в мен
започвам да се давя,
вече съм в плен.
Но колкото и силно
то е нещо забранено
не можем да сме заедно,
не ни е позволено.
Бих искала да съм като теб
да живея в твоето кътче
да мога да те виждам,
всеки ден да мечтая
и волно всеки ден чакам да се появиш...
© Thatlonelygirl Todos los derechos reservados